Ingrediente:

  • 1 lingură - ulei de măsline
  • 1 lingură caşcaval ras Parmezan
  • Sos de tomate
  • 75 gr. Salam crud-afumat „De Moscova” Meat House
  • 75 gr. Salam crud-afumat „ Servelat” Meat House
  • ½ ardei dulce de culoare verde, tăiat subţire
  • ½ ardei dulce de culoare galbenă, tăiat subţire
  • 60 gr. peperoni tăiat rotile
  • 60 gr. caşcaval afumat
  • Oregano uscat, ulei de olive, sare, piper.
 Modalitatea de preparare
Aceasta este o recetă tradiţională pentru Pizza, cu umplutură din Peperoni, salam crud-afumat, ardei tăiaţi subţire şi caşcaval.
  1. Aluatul se întinde în formă de cerc cu diametrul 25 cm, pe o suprafaţă presurată cu puţină făină. După aceasta, se pune pe o tavă unsă cu ulei, şi cu ajutorul degetelor se modelează o mărginuţă nu prea mare.
  2. Se unge cu ulei de olive şi se presoară cu caşcaval parmezan. Se acoperă şi se lasă 10 minute pentru ca aluatul să se odihnească.
  3. Se unge cu sos de tomate. Deasupra se pun feliile de salam crud afumat „De Moscova”, „Servelat”, peperoni şi se presoară cu caşcaval afumat, oregano, după care se stropeşte cu ulei de olive.
  4. Se coace în rola preventiv încălzită la 200 0C pînă la formarea cojiţei crocante. Se taie şi se serveşte imediat.